Boos!

vrijdag 3 november 20060 Reacties

Het campagne niveau lijkt tussen de grote twee (PvdA en CDA) niet boven het niveau van “ik ben boos” uit te komen. Balkenede vindt dat Bos liegt. Bos wil dat Balkenende dat niet zegt en zich met fatsoen gedraagt en nu is ook Verhagen boos op Bos omdat ie stoute dingen over hem schrijft. In het boekje “Wat Wouter wil” schrijft Wouter Bos wat zijn plannen zijn. Daarin zegt Bos:” Een vriendin zei mij  eens dat op het moment dat politiek een kwestie wordt van gemeen doen, niveau  Verhagen zal ik maar zeggen- dan kun  jij dat niet”. Volgens Verhagen is dat  ” het summum van schijnheiligheid”. Nu snap ik dat Verhagen niet blij is, de waarheid is ook kei en kei hard!

Maar de kleinzieligheid die uit deze campagne spreekt maakt dat ik zó blij ben GroenLinkser te zijn. Dat wij wél een campagne op inhoud, over mensen en milieu voeren. Dat wij onze “zuurheid” hebben afgeworden en juist nu de vrolijkste en meest optimistische campagne voeren. Echte blijheid en niet dat ‘VOC-geluk’ van het CDA! Vanavond mogen Balk’ en Bos weer lekker op elkaar mopperen op RTL4. Ik ga er zéker voor zitten en hoop ook van harte dat de kleinzieligheid verder uitgemeten wordt. Dan hebben de zwevende kiezers hoop ik over twee weken daarvan zó hun buik vol dat ze op zoek gaan naar een partij die het wél zonnig ziet. Dus ga zo door Bakenende en Bos! Ga door! Op naar een grote overwinning voor het optimisme, voor GroenLinks dus! Tóch?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.