Bomen voor De Boeg

donderdag 24 november 20050 Reacties

Tot mijn grote vreugde zie ik vanuit mijn raam kijkend dat er weer bomen worden geplant in mijn wijk. Toen ik hier in 2002 kwam wonen was het een heel erg groene wijk, maar de renovatie van najaar 2003 tot zomer 2005 heeft verwoestend huisgehouden in het groen.
Ik ben blij dat er nu weer bomen worden geplant en de struiken zullen ook wel weer snel terug komen zodat het groene karakter van de wijk weer snel zal zijn hersteld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.