Bom bij DWARS?

dinsdag 17 juli 20070 Reacties

Teletekst

 Dat is wel even schrikken als je op Teletekst ziet staan: “Onderdelen bom in pand GL-jongeren”. Watblief?

Gelukkig is er op het altijd onvolprezen Planeet GroenLinks al een reactie van DWARS te vinden:

Verdachte koffer gevonden in pand DWARS

Tijdens verbouwingswerkzaamheden in het hoofdkantoor van DWARS aan de Oudegracht in Utrecht is door bestuursleden een verdachte koffer gevonden. Toen het vermoeden ontstond dat het om materialen zou kunnen gaan die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van explosieven, is meteen contact gezocht met de Utrechtse politie. De politie heeft daarop direct een onderzoek ingesteld.

Het onderzoek van de politie is momenteel nog gaande. DWARS geeft vanzelfsprekend haar volledige medewerking. ‘Deze zeer ernstige zaak moet tot op de bodem worden uitgezocht,’ aldus Joeri van der Hoff, politiek voorzitter van DWARS. ‘Wij een politieke jongerenorganisatie die staat voor groene, vrolijke en vrijzinnige idealen. DWARS heeft al sinds het begin van haar oprichting geweld tegen mensen en objecten altijd ten zeerste afgekeurd.’

Goede reactie van DWARS. Ik ben benieuwd naar de uitkomsten. Voorlopig maar even geen inhoudeijk reactie.. lopende het onderzoek.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.