Boer verdrijft voetbal

maandag 14 januari 20080 Reacties

Boer zoekt vrouwNederland is van slag, het KRO-programma Boer zoekt vrouw heeft gisteravond meer kijkers getrokken als het traditionele voetbal. Iedereen vraagt zich nu (vertwijfeld?) af wat het geheim is van Boer zoekt vrouw. Natuurlijk kun je jezelf ook afvragen of er iets mis is aan het voetbal tegenwoordig.

Waarom boer zoekt vrouw zo populair weet ik natuurlijk ook niet. Maar zelf vind ik het een feest van herkenning. Zelf een boeren-opleiding achter de rug weet ik wat het is om ’s ochtends de koeien te moeten melken. Voor elk van de boeren en boerin kan ik qua types wel een oud-klasgenoot of oud-schoolgenoot aan te wijzen. Sterker nog; met boer Joris van Boer zoekt vrouw 1 heb ik nog op school gezeten. Leuke tv, ik ga er op zondag graag voor zitten 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This