Bliksemactie bij Madonna

zondag 3 september 20060 Reacties

{mosimage}GroenLinks voerde vanmiddag een blikemactie bij het concert van Madonna in de Amsterdam ArenA. GroenLinks pleitte expliciet voor de vrijheid van meningsuiting in Nederland. Een aantal christelijke groeperingen voert actie rondom de Confessions-tournee van Madonna. Minister Donner (Justitie) heeft zelfs onderzocht of hij iets kon ondernemen tegen delen van het concert die aanstootgevend zouden zijn. Kamerlid Nevin Özutök, aanwezig bij de actie, wil minister Donner tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer nader aan de tand voelen over het "begrip" dat hij voor de acties toonde.
Ik was ook bij deze actie aanwezig en heb met mijn bord staat knokken tegen de wind. Het was leuk om te merken dat veel bezoekers van het concert onze actie erg konden waarderen. Er was ook veel aandacht van de media. Dus ik ben benieuwd wat er van is terug te zien vanavond later en morgen. Ik hou wel van dit soort ludieke acties!
Meer van mijn foto’s van de actie staat op de website van Linkse Lente

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.