Blij met de lijst en het programma

zondag 1 juli 20120 Reacties

Als kandidaat was het congres van gisteren slopen, maar ook de campagneleider van de verschillende kandidaten stonden met van spanning vertrokken koppies naar de stemming te kijken. Ikzelf vormde als campagneleider van Liesbeth daarop een uitzondering. Maar het resultaat is prachtig. We hebben ingezet op de derde plaats en het is de derde plaats geworden!

“Ik ben ongelofelijk blij en ontzettend trots dat het congres mij op plaats 3 heeft gezet! Veel dank GroenLinksers!” zei Liesbeth achteraf en dat gevoel kan ik alleen maar onderstrepen. Naar mijn opvatting staat er een goed team dat samen mooie dingen kan doen voor een Groener en Socialer Nederland! De peilingen zijn nu nog vrij mager, maar minimaal twee zetels extra dan de gepeilde zes van vandaag moet minimaal mogelijk zijn, want nu is de tijd! Waarom? Jolande legt het uit:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This