Blij en trots

vrijdag 5 januari 20070 Reacties

Zo, eindelijk een klein momentje om eens even terug te kijken op mijn dwaze actie geld te willen gaan inzamelen voor de Noodopvang. Want ik zal nog eens wat bedenken! Wat een gedoe zeg! Nu heb ik het wel vaker, dat weer eens iets dols verzin, en soms wordt ik dan ook terug gefloten door mijn partij. Maar dit keer niet. Iedereen vond het wel een goed plan en voor dat ik het wist deed zo’n beetje iedereen mee en stonden we woensdag avond al te collecteren. Ondanks dat ik van ‘alles er omheen’ wel erg moe ben en dat ook erg veel energie vroeg en vraagt, ben ik ontzettend blij met Annemiek, Onno, Paul, Jan, en Jaap voor alles wat ze hebben gedaan en het collecteren. Ik ben ontzettend trots op “onze” 1152 euro die we hebben verzameld voor de noodopvang! Volgende week zaterdag in alle dorpen als ik de plannen zo zie! Ik heb er nu al zin in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.