Bijzondere week

zondag 4 december 20050 Reacties

Ik kijk met gemengde gevoelens uit naar de komende 8 dagen waarin we twee commissievergaderingen, één fractievergadering én een ledenvergadering hebben. De commissie van donderdag is bijzonder omdat we vooruitlopend op de nieuwe werkwijze in twee commissies parallel (tegelijk dus) gaan vergaderen. De commissie van maandag is de lang verwachte commissie over de Meerpaal. De eindrekening 2005, de fusie en verzelfstandiging van het CKV en de nieuwe organisatiestructuur van de Meerpaal staan dan op de agenda. Zonder twijfel het meest lastige en ingewikkelde dossier van de afgelopen jaren. En de ledenvergadering vind ik gewoon spannend. Tijdens deze vergadering worden het programma en de lijst vastgesteld voor de verkiezingen van maart. Ik heb me "bewilligd" zoals dat zo mooi heet voor de eerste drie plaatsen. Het advies van de kandidatencommissie is dat Cebus op één komt en Jan of ik op twee.


Dus eigenlijk wordt er alleen over de plaatsen van Jan en mij écht gestemd. Al zijn de leden vrij natuurlijk om ook over de eerste plaats een stemming te houden. Dus hoewel ik het niet verwacht (en eigenlijk ook niet hoop) kan ik nog tot lijsttrekker worden gebombardeerd. Hoe onwaarschijnlijk ook, ik moet er toch over denken van Gert (onze voorzitter). Nou ja, we zullen het allemaal wel zien. Woensdagavond weten we meer en voor die tijd moet ik me eerst nog door de Meerpaal stukken worstelen. Dus daar ga ik nu maar eens rap aan beginnen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.