Bijna reces

dinsdag 18 juli 20060 Reacties

Het leek de afgelopen week op mijn website wel wat anders, maar het reces is nog niet begonnen! Ik was even een paar dagen met Annemiek, Berco & Bregje (kortweg “de buren”) naar Gent. We hebben genoten van het heerlijke weer en de start van de Gentse feesten mee gemaakt. De eindconclusie was dan ook: volgend jaar wéér maar dan 10 dagen, de 10 dagen dat de Gentse feesten zijn. Grof weg kun je het vergelijken met tien dagen lang Meerpaaldagen, maar dan in Gent.
Maar goed, ondanks dat het heet is en de tweede hittegolf binnen een maand onderweg is gaat het politieke leven in Dronten nog héél even door. In afwijking van het normale ritme wordt er morgen een fractievergadering gehouden en niet vandaag en donderdag is de laatste raadsvergadering voor de zomer. Vanaf dan hebben we vakantie, reces heet dat in de politiek. Pas 14 september is dan weer de eerste commissie Algemene Zaken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.