Bijna reces (vakantie dus)

zaterdag 19 juni 20100 Reacties

Het is politiek gezien bijna vakantie. Volgende week nog een raadsvergadering en presidium (de agendacommissie van de gemeenteraad waarin de burgemeester, de griffier en de commissievoorzitters -zoals ik- zitten) en dan is het acht weken politieke zomervakantie in Dronten. Acht weken ja! Zelf vind ik dat ook wel behoorlijk lang. Maar aan de andere kant.. eigenlijk vind ik het ook wel erg lekker!

Want als je terug kijkt op het afgelopen half jaar is het een behoorlijk intensieve tijd geweest met het voorbereiden van twee verkiezingscampagnes zowel voor de gemeenteraad als de Tweede Kamer. Tussen die bedrijven door stond ik ons nieuwbakken Kamerlid Liesbeth van Tongeren bij met haar interne verkiezing tot Kamerlid en de verkiezingscampagne tot aan haar installatie tot Kamerlid eergisteren.

GroenLinks wint! Komende maandag gaat de informateur een Paars-Groene coalitie onderzoeken en mogelijk komen we daarmee voor het eerst in het kabinet. GroenLinks is klaar om te regeren! Natuurlijk geeft dat energie. Maar tegelijk merk ik ook dat ik wel erg aan vakantie toe ben. Gelukkig is dat nu snel aftellen tot begin volgende maand. Dan laat ik alles en iedereen twee weken de boel de boel en vertrek ik naar een tropisch eiland. Tot die tijd zal ik proberen heb bloggen weer een beetje met meer regelmaat op te pakken.

Hoewel… vandaag eerst Nederland – Japan kijken in het PSV stadion met aansluitend een concert van Guus Meeuwis. Afgelopen maandag als cadeau gekregen van een groepje vrienden. Erg leuk, nu maar hopen dat ‘we’ winnen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.