Biddinghuizen voert actie voor MFC

zaterdag 7 juni 20080 Reacties

Biddinghuizen in actieBiddinghuizen heeft afgelopen donderdag haar (in mijn ogen terechte) eis voor een MFC kracht bijgezet met een actie voor het gemeentehuis bij aanvang van de extra commissieergadering MFC Biddinghuizen. Het was een commissie waarin het haalbaarheidsonderzoek naar het door Biddinghuizen zo gewenste MFC werden gepresenteerd aan de gemeenteraad.

Dat het voorliggende plan van € 15 miljoen te veel geld is voor de gemeente moge duidelijk zijn. Maar wat is er te doen aan deze kosten is de grote vraag. Het eerste miljoen is al binnen van de provincie en andere subsidies zijn nog niet onderzocht. Als de bestaande gebouwen (Voorhof, bieb en koetshuis) worden gebruikt voor het nieuwe MFC kan dit ook de kosten drukken. Kortom, er is voldoende rumte om nog alle creativiteit los te laten op deze kosten. Om dan de actievoerders maar te citeren: “waar een wil is, komt een MFC”.

Biddinghuizen in actie Biddinghuizen in actie Biddinghuizen in actie. PvdA-er Annemiek van der Meulen wordt er vrolijk van Biddinghuizen in actie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.