Bezoek lokale campagneleiders aan GroenLinks Europarlementariers

maandag 17 maart 20080 Reacties

De Europese fractie nodigt de lokale campagnevoerders uit voor een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. Zij willen als voorbereiding op de campagne voor de Europese verkiezingen in 2009 graag laten zien wat er bij hen in Europa zoal speelt.

Europarlementariërs Kathalijne Buitenweg en Joost Lagendijk nodigen de lokale campagnevoerders uit voor een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. Zij willen als voorbereiding op de campagne voor de Europese verkiezingen in 2009 graag laten zien wat er bij hen in Europa zoal speelt.

Op het programma staat o.a een gesprek met Kathalijne Buitenweg over de Europese verkiezingscampagne 2009, een inleiding van de actiecoördinator van het landelijk bureau en een kijkje op de publieke tribune en bij onze fractie.
 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.