Bernd voor wethouder

maandag 19 september 20050 Reacties

Bernd Rosing is verkozen als lijsttrekker voor de VVD voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Dat is voor Berd een felicitatie waard. Hij is daarmee (voor zo ver ik weet) de eerste lijsttrekker voor de komende verkiezingen die officieel bekend is. Ook dat is een felicitatie waard. ‘Bernd for Wethouder" dus.
Ook wij zijn in de slag met de verkiezingen. Zodadelijk is er een bestuursvergadering waarin we het eerste conceptverkiezingsprogramma vast stellen als bestuur en voor commentaar aan de leden gaan voorleggen. Dat zelfde geldt geloof ik ook voor de conceptkieslijst. Maar daar weet ik het fijne niet vanaf. Logisch ook omdat ik me, zoals dat zo mooi en officieel heet, ‘bewilligd' heb voor de eerste drie plaatsten op de lijst. Het is nu aan de kandidatencommissie, het bestuur en de leden daarin een volgorde aan te brengen. Ik zal me daar natuurlijk niet in mengen als dit tijdens de bestuursvergadering aanbod komt. Want dat kan natuurlijk niet. Kwestie van integriteit. Maar de verkiezingen komen er aan, dat staat vast!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.