Belastingambtenaren leggen werk neer

maandag 2 april 20070 Reacties

Belastingdienst. Leuker kunnen we het niet maken, wel aantrekkelijker... euh; makkelijker natuurlijk. Ik weet dat het flauw is, maar toch moet ik iedere keer weer grinniken als ik het bericht lees dat de belastingambtenaren actie aan het voeren zijn door niets te doen. Want het algemeen aanvaarde karikatuur van ambtenaren is dat ze toch al niets doen. Het begrip “raamambtenaar” heeft dan ook al snel en hoge vlucht genomen. Maar het is goed dat ze nu er ook bij zeggen dat ze naar buiten kijken, dan weten we waar we aan toe zijn. Ook de belastingtelefoon wordt niet opgenomen. Nou ja; dat verschil merk je toch niet, want om mij heen hoor ik al tijden dat er niet door heen te komen is (ook als ze wel zeggen te werken). Maar goed, ik weet het; ik doe verschrikkelijk flauw en vind het verder wel prima dat er gestreden wordt voor een betere CAO. Maar ik ben wel voorstander van publieksvriendelijke acties. Geen betasting heffen; is dat geen goed idee?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This