Begroting 2008

zaterdag 29 september 20071 reactie

Geen geldHet is een toevallige samenloop van omstandigheden dat gisteren de begroting voor 2008 op de mat is gevallen en ik vandaag een lange treinreis ga maken. Dat is altijd de beste tactiek om de begroting te lezen, want ik heb altijd wel 1000 dingen die ik lever doe en leuker vind dan het lezen (en een poging doen tot snappen) van de gemeentebegroting.

Hoedan ook… ik heb het even door gebladerd en heb gericht gezocht naar een aantal dingen die ik belangrijk vind. Tot mijn ergernis heb ik deze niet kunnen vinden, dus dat zijn op z’n minst al de eerste vragen voor de wethouder financiën.

Maar goed… meer mag ik er nog niet over zeggen. Het College heeft de stukken onder “embargo” ter beschikking gesteld. Want eerst wil het College met de pers babbelen zodat de journalisten wel de ‘goednieuwsshow’ van het College opschrijven en niet meteen de reacties van de alijd zure oppositie.

1 Reactie

  1. OPA

    Je maakt ons nieuwsgierig 🙂

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.