Beat the heat Now

zaterdag 12 december 20090 Reacties

758029763_6_vfzMTerwijl ik dit stukje schrijf zit ik in een van de hallen van de Jaarbeurs in Utrecht. Vanaf vanmiddag 17 uur barst hier Beat the heat NOW los! Het nationale klimaatevenement waar Nederland een krachtig signaal meegeeft aan de Nederlandse delegatie die aan het einde van het evenement naar Kopenhagen vertrekt met de Klimaat-Express. Alles overheersend aanwezig zijn nu de artiesten zoals Kasper van Kooten en band,de 3 J’s, Candy Dulfer, Baas B, Daniel Boissevain, Extince, Anthonie Kamerling, Anna Drijver, Groove Kings, Nabil en Fourabi aan het soundchecken.

Met plukjes tegelijk zie je mensen van maatschappelijke organisaties bepakt en bezakt op het evenement binnendruppelen. Klaar om straks ook in de Kopenhagen-Express te stappen en af te reizen naar de conferentie.

De sfeer zit er al goed in en dat geeft zicht op een mooie bijeenkomst later vanmiddag. Daarom voor iedereen die nog niet weet wat je vanavond wil gaan doen: Beat the heat NOW, Jaarbeurs Utrecht! Intree is € 5,= en rond 21 uur kun je onder meer mij uitzwaaien in de Kopenhagen-Express!

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.