Balkenende IV; het zal toch niet waar zijn

zaterdag 1 juli 20060 Reacties

{mosimage}Oud-premier Lubbers is van stal gehaald om het vierde kabinet Balkenende in het zadel te helpen. Het vierde ja! Want Balkenende II was eigenlijk al gevallen vorig jaar maar werd met het paasakkoord weer gelijmd. Balkendende III dus.
Het valt me tegen dat er nu toch een missionair kabinet terug komt. Dit had niet gehoeven en iegelijk ook niet gemogen naar mijn mening. De kiezer moet nu aan het woord komen en die bepaald dan wel welke kant het op gaat. Dus ook qua begroting van volgend jaar! Maar helaas heeft het Hare Majesteit kennelijk anders behaagd… Eerder deze week zei ik dat ze naar mijn idee een intelligent mens is. Dat denk ik nog steeds, maar ik had toch een ander besluit verwacht en gehoopt.

Nou ja, dat geeft wel weer extra tijd om de verkiezingen voor te bereiden en dat zal al een grote klus zat zijn denk ik.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.