Ayaan Hirsi Magan géén Nederlandse

maandag 15 mei 20060 Reacties

{mosimage}Ayaan Hirsi Magan beter bekend als Hirsi Ali heeft volgens minister Verdonk nooit het Nederlands staatsburgerschap gehad, met terug werkende kracht. Eigenlijk ben ik verbijsterd en ergens vind ik het wel; grappig is er het goede woord niet voor, maar ik kan het niet beter omschrijven. Dat het juist de VVD moet overkomen en juist Hirsi Ali die toch het debat in Nederland op scherp hebben gezet. Dit is dus de uitwerking van het beleid van Verdonk!

Maar kijk is naar de mens, de vrouw Ayaan Hirsi Ali is dit natuurlijk verschrikkelijk. Net als in alle voor gaande gevallen vind ik dat je iemand die het paspoort heeft gekregen en al jaren goed geïntegreerd in Nederland woont niet meer het paspoort mag afnemen en uitwijzen. Nooit niet, dus nu ook niet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.