Aquisitie van Dronten

donderdag 24 januari 20080 Reacties

Doet u het nog eens in Dronten?Vanavond was er een boeiende informatiebijeenkomst over het aquisitiebeleid van de gemeente Dronten. De medewerkers van de afdeling Economische Zaken gaf een presentatie waarbij er werd gekeken naar wat er in het verleden is gebeurd en een doorkijkje werd gegeven naar wat we gaan doen.

In vind het indrukwekkend wat de gemeente nog weet te doen voor € 50.000,=. Da’s gewoon niet zo veel geld. Komende periode gaat er een hoop gebeurden en veraderen. Nieuwe slogan voor Dronten en in april komt er een nieuwe gemeentelijke website. Natuurlijk niet allemaal voor de aquisitie, maar dit is iets wat je natuurlijk ‘integraal’ moet aanpakken.

Over één ding werd er niet gesproken, bij het terug kijken. Namelijk het broemde filmpje over onze burgemeester die iemand de gemeente laat zien in een vliegtuigje. Zodat ik het gevonden heb zal ik het hieronder zetten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.