Annemiek van der Meulen verlaat de raad

dinsdag 15 september 20091 reactie

AnnemiekvanderMeulenHalverwege mijn vakantie mailde PvdA collega Annemiek van der Meulen dat ze besloten had toch niet verkiesbaar te zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Vandaag staat het in De FlevoPost.

Natuurlijk heb ik het haar meteen laten weten dat ik haar besluit heel erg betreur, maar wel goed begrijp. Omstandigheden in de privé sfeer geven aanleiding om gas terug te moeten nemen. Natuurlijk is dat heel logisch, maar ik zal Annemiek wel erg gaan missen in de gemeenteraad. Naast een leuke en betrokken collega verliest de PvdA-fractie (en dus de raad) een bevlogen en sociaal zeer bewogen raadlid. Dat is een verlies voor de gehele raad, de PvdA in het bijzonder. Onvermoeibaar zette Annemiek zich de afgelopen jaren in voor de jeugd en het jeugdbeleid. Samen met Leefbaar Dronten collega Jan Ammerlaan vormden we met z’n drieën een mooi samenwerkingsverband op de sociale onderwerpen en ook daarin zal ik haar na de verkiezingen hard gaan missen.

Hoewel de verkiezingen nog wel een paar maanden weg zijn wil ik Annemiek veel dank zeggen voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren (en natuurlijk de komende maanden).

Paul.

1 Reactie

  1. johan

    Shine on, Annemiek, shine on…

    johan

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.