Amsterdam, zaterdagochtend

zaterdag 3 maart 20070 Reacties

Laat ik met gevoel voor understatement zeggen dat het niet echt stormloopt op de Nieuwmarkt. Natuurlijk lopen de klanten van de biologische boerenmarkt er wel rond, maar het zijn nou ook geen drommen. Femke is intussen zelf de markt op gegaan om met mensen in gesprek te gaan en zo een poging te doen meer mensen richting de bus te bewegen. Maar het is koud en nat, al regent het niet meer. Ook “uw embedded blogger” zit liever een stukje te typen dan dat ie buiten loopt. De leuke windmolentjes van Noord-Holland ten spijt.

Hardop wordt ook afgevraagd waarom we in hemelsnaam tegen die klimaatverandering zijn. Een beetje warmer zou niet gek zijn. Het blijft ook oppassen met die embedded bloggers, dat schrijft ook maar gewoon alles op. Misschien moeten we in navolging van defensie een gedragscode instellen? Dat alle stukkies eerst worden bekeken voordat ze internet op gaan? Ik vrees dat er dan onmiddellijk een opstand uitbreekt. Dus er is verder niemand die daar serieus over wil praten. Kortom, het is weer erg gezellig in de bus.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.