Amsterdam, Brussel en London op één dag

woensdag 14 mei 20080 Reacties

cRRescendoHet lijkt een beetje veel van het goede deze titel.. Maar da’s wel precies wat ik vandaag heb gedaan voor mijn werk. “As we speak” zit ik op mijn hotelkamer in Milton Keynes zo’n 80 km van London. Milton Keynes is één van de vier steden die meedoet met cRRescendo een Europees project voor duurzaam bouwen. Ook Almere doet aan cRRescendo mee en mijn werkgever, Natuur en Milieu Flevoland (Nature and Enviroment Flevoland hier dus), is één van de partners.

Het is goed om te horen dat in alle steden min of meer dezelfde problemen zijn (dan lijken die van je zelf zo erg niet). Het duurt langer omdat de bouwers zich niet laten dwingen. En die paar miljoen van ‘Brussel’ dwingenzonnebloem de tientallen miljoenen van de investeerders natuurlijk niet, hoewel ‘Brussel’ wel heel veel eisen stelt.
Maar laten we vooral de crediet crisis niet vergeten die de huizenmarkt in heel Europa onder druk zet.

Morgen gaan we alle steden behandeln en hier kijken in de cRRescendo wijk. Dus morgen meer met fototjes!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This