Ambitie

zaterdag 21 oktober 20060 Reacties

Met een beetje ambitie is natuurlijk niets mis, maar eigenlijk loop ik de hele dag al in gedachten te grinniken om een opmerking van het CDA tijdens de laatste raadsvergadering afgelopen donderdag. Ik weet niet waarom het in mijn hoofd blijft hangen, maar ik wordt er vrolijk van. Was het dan zo’n goed voorstel vraag je jezelf misschien af. Want het gebeurd immers niet vaak dat ik vrolijk wordt van CDA-plannetjes. Maar als ik er lang over denk moet is steeds weer onbedaarlijk lachen. Het ging donderdag over het “groenbeleidsplan” tijdens de vergadering over het collegeprogramma. Tijdens die bespreking merkte het CDA op dat er door het college wordt gesproken over het Van Veldhuizen dorpsbos. Maar dat was volgens het CDA niet voldoende, het Van Veldhuizenbos maar het moet een mini-Central Park van Dronten worden!

Een schaterlach kon ik toen al niet onderdrukken. Het is een heel voor de hand liggende vergelijking, New York en Dronten. Ik zie de overeenkomsten wel. Alle twee gesticht door Nederlanders. Maar alle gekheid op een stokje, het idee achter deze opmerking, dat het een meer parkachtig karakter mag krijgen met leuke activiteiten vind ik zo gek nog niet. Kijk maar eens op de website van het Central Park.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This