Afschuw..

donderdag 2 februari 20060 Reacties

{mosimage}Het inleveren van de verkiezingslijst is een heel gedoe dat een hoop stress oplevert. Ik heb eerder al gemeld dat ik er slapeloze nachten van heb gehad naar 23 januari toe. Maar op teletekst lees ik het bericht dat de lijstcombinatie van PvdA-D66-GroenLinks in Margraten (Limburg) niet mee mag doen omdat de gene die het moest inleveren in de file terecht is gekomen en 13 minuten te laat kwam. Het hoofdstembureau zag dat door de vingers, maar een inwoner diende klacht in. De Raad van Staten heeft vandaag besloten dat te laat te laat is en dat men niet mee mag doen met de verkiezingen.
Toen ik dat bericht las vervulde me dat met “afschuw”. Het idee dat mij dat zou zijn overkomen lijkt me echt verschrikkelijk. Ik zei eerder deze week al tegen onze penningmeester dat ik dan onmiddellijk zou zijn gaan verhuizen omdat ik niemand meer onder ogen zou durven komen.
Ik wens de gene die de lijst moest inleveren heel veel sterkte!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.