Afscheid van Kevin

vrijdag 7 juli 20170 Reacties

Gisteravond hebben we afscheid genomen van Kevin Mol als collega gemeenteraadslid. Kevin gaat verhuizen uit Dronten en kan om die reden helaas geen raadslid blijven. Met fractie en bestuur hebben we in onze achtertuin gegeten en geproost voorafgaande aan de raadsvergadering.

Kleurrijk raadslid

Kevin was een kleurrijk raadslid. Burgemeester De Jonge zei het gisteren in zijn afscheidswoord ook: “Er wàs meteen iemand”. Nog voordat hij raadslid werd diende de fractie een initiatiefvoorstel van zijn hand in om in Dronten te komen tot beleid voor LHBT’s. Direct na zijn benoeming in de raad mocht hij dat voorstel zelf verdedigen. En al wist hij de meerderheid niet achter het voorstel te krijgen; indruk maakte dat wel! Ook was Kevin woordvoerder sociaal domein. Een gebied waar hij niet meteen expertise op had toen hij begon, maar zich de materie snel eigen maakte en met gezag in de raad over sprak.

Fijn mens

Maar al zijn inhoudelijke bijdragen ten spijt, hij is vooral een fijn mens. Dat is wat ik het meest aan zijn afscheid en verhuizing ga missen. In Utrecht heeft hij een nieuwe liefde gevonden en een nieuw wenkend perspectief met een opleiding. Het is goed dat hij deze stap heeft durven maken en we komen Kevin zonder twijfel ook binnen GroenLinks nog vaak tegen!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This