Afgetreden

donderdag 8 mei 20080 Reacties

Paul VermastGisteravond ben ik afgetreden als voorzitter (ad interim) van GroenLinks Dronten. Na een bestuursperiode van zo’n vijf jaar heb ik het bestuur overgelaten in andere handen. Deels omdat het goed is om niet te lang op een zelfde plek te zitten, maar voornamelijk ook om meer rust voor mijzelf en spreiding van functies te verzorgen.

Voor de Statenverkiezingen van vorig jaar was ik Voorzitter van Dronten, Burgerraadslid in Dronten, Partijraadslid voor Flevoland en fractiemedewerker van GroenLinks in Provinciale Staten van Flevoland. In combinatie met een baan, een huishouden, een kat en een sociaal leven niet erg aantrekkelijk, nog los van het principiële punt dat ‘macht’ niet te veel bij een persoon moet komen te liggen.  Met deze constructie begonnen we een beetje SP-achtig te worden.

Nu ben ik nog ‘slechts’ burgerraadslid in Dronten en partijraadslid voor Flevoland. Da’s een mooie combinatie en goed behapbaar. Zeker ook in de wetenschap dat we volgend jaar om deze tijd midden in de verkiezingscampagne voor het Europees Parlement zitten.

Ik dank de leden van Dronten dat ik (vice-)voorzitter heb mogen zijn en ik dank al mijn mede-bestuurders de afgelopen jaren voor de fijne samenwerking!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.