Actievoerders ongeloofwaardig

zaterdag 2 september 20060 Reacties

{mosimage}De actievoerders van de grote energiebedrijven zijn natuurlijk volslagen ongeloofwaardig geworden nu de actie die ze hadden aangekondigd voor woensdag weer hebben ingetrokken. Het licht zou uitgaan tijdens de wedstrijd Nederland – Wit Rusland voor de kwalificaties van het EK 2008.
Nu ben ik zelf bepaald niet vies van een beetje actievoeren, maar je moet dat nooit ten koste doen van het grote publiek. Dat gaat altijd ten koste van de sympathie van het publiek en dat heb je nodig als je iets wilt bereiken. In mijn Greenpeace-tijd zat ik ook wel eens op het spoor, maar nooit dt wat de NS gebruikt voor reizigers vervoer. Want dat zo meteen ten koste gaan van de steun voor de acties en de organisaties. Overigens, men treft ook de verkeerde doelgroep. He voetbal heeft immers niets met de splitsingswet van doen. Als je nu het Binnenhof zonder stroom zou zetten… Dat snap ik nog. Heeft een zelfde effect en ook hierover zal de hele wereldpers wel schrijven een parlement dat door actievoerders zonder stroom wordt gezet… Da’s pas echt een stunt. De dames en heren in de Eerste Kamer kunnen dan aan den lijve ondervinden wat het is als het licht uit gaat. Maar goed, laat dit niet als tip van mijn kant worden uitgelegd!!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast is fractievoorzitter voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast is hij plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This