Actie OPROEP

woensdag 23 november 20050 Reacties

A6? A-NEE!

Dit kabinet wil een nieuwe snelweg aanleggen door de Gein- en Vechtstreek (tussen Amsterdam en het Gooi). Deze zogenaamde A6-A9 betekent een enorme aantasting van de natuur, het landschap en de leefbaarheid. Bovendien levert het een onaanvaardbaar risico op voor het waardevolle en internationaal bekende Naardermeer.

De snelweg A6-A9 is opgenomen in de Nota Mobiliteit die op maandag 28 november a.s. in de Tweede Kamer wordt behandeld.

 

Op 12 november jl. organiseerde het Platform tegen A6-A9 een grote demonstratie tegen de aanleg van de nieuwe snelweg. GroenLinks-kamerlid Wijnand Duyvendak kondigde in een publiek debat met voor- en tegenstanders van de snelweg aan dat hij aanstaande maandag 28 november een motie in zal dienen om de snelweg te schrappen uit de plannen van het kabinet. Vele honderden demonstranten tekenden deze motie mee. Teken je mee?

GroenLinks heeft al honderden steunbetuigingen binnen. Maar dat moeten er meer worden! Zorg dat ook jouw protest in de Kamer gehoord zal worden! Laat ook je stem horen en stuur ons een steunbetuiging. Zeg met ons: A6? A-Nee! en surf naar
http://www.groenlinks.nl/actie/a6a9/bonactie

Reageer voor aanstaande maandag 28 november!!, zodat GroenLinks kamerlid Wijnand Duyvendak je proteststem mee kan nemen naar het kamerdebat.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.