Achterstallig onderhoud

maandag 8 februari 20100 Reacties

Mijn weblog heeft last van een behoorlijke hoeveelheid achterstallig onderhoud. Want de laatste week kom ik nog nauwelijks toe aan het schrijven van nieuwe stukjes. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de komende verkiezingen voor de gemeenteraad. Daar komt bij dat de gemeente Dronten er wel alles aan lijkt te willen doen haar raadsleden nog even overspannen te maken door de agenda’s voor de laatste commissie- en raadsvergadering overvol te maken. PvdA-collega Wim Esselink klaagde al dat de post bij de buren werd bezorgd omdat deze niet bij hem door de brievenbus paste.

Daarbij gaat het om publiekelijk zeer gevoelige onderwerpen. Want denk daarbij maar eens aan de herprivatisering van het sportbeheer. Na 10 jaar ellende bij Optisport wil het college gewoon op de oude voet voort en de sport weer even zo vrolijk uitbesteden aan een externe partij terwijl ook (zoals veel verengingen zouden willen) het beheer weer bij de gemeente kan worden ondergebracht in bijvoorbeeld een gemeentelijk sportbedrijf.

Maar ook is er gedoe rond het uitbesteden van gemeentelijke belastinginning aan Tricijn in Harderwijk. Daarnaast is er een dikke nota grondbeleid geschreven waarvan ik mijzelf afvraag waarom dit nu toch met stoom en kokend water behandeld zou moeten worden.

Naast dit alles gaat natuurlijk ook het werk voor de verkiezingen door. GroenLinks is nu zo goed als klaar voor de campagne die natuurlijk eigenlijk al is gestart. Het verkiezingsprogramma is nu opgemaakt en gaat naar de drukker. Onze speerpunten worden gedrukt, er is een flyer over de Luchthaven Lelystad klaar en de website is ook zo goed als af. Dat betekent niet dat er nu rust gaat ontstaan want de duizenden flyers die we nu hebben moeten wel nog ‘even’ worden verspreid voor 3 maart natuurlijk. Kortom, ik ga proberen te voorkomen dat het onderhoud op deze website nog groter wordt. Maar de kans dat je me de komende weken eerder op straat dan hier op internet treft is erg groot denk ik!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This