Achter de Maxi-Cosi

zaterdag 11 oktober 20082 reacties

Maxi-CosiGisteren was ik in Tilburg op bezoek bij mijn beste vriendin Birgit die ongeveer een maand geleden de trotse moeder is geworden van Yanne. Wat is Yanne een schattig meisje! Meestal had ik niet zo veel op met baby’s maar ik moet toegeven dat ik het geweldig grappig vind om te zien hoe zo’n klein meiske nog geen controle heeft over haar armpjes en beentjes. Ze lijken geheel los van elkaar een eigen leven te leiden. Net als de gezichtsspieren die alle mogelijk uitdrukkingen steeds opnieuw moeten uit proberen; lijkt het wel.

Birgit en ik hebben gisteren door Tilburg met Yanne in de maxi-cosi lekker in de zon gelopen. Volgens Birgit was het wel een mooi beeld om mij achter zo’n ding te zien lopen. Kan best zijn, maar als ik de verhalen hoor dat Yanne de afgelopen nachten Birgit  en Henk lekker uit de slaap gehuild heeft ben ik blij dat ik vanmorgen weer vrolijk uitgeslapen opgestaan ben.

Maar wat ik eerder al schreef, wat is het een lief klein meisje.

2 Reacties

  1. johan

    Pas maar op mannetje. Je vond onze Hermen toentertijd ook al zo schattig. Dat zijn er dus nu al twee…

    johan

  2. Paul Vermast

    Hahahaha jullie Hermen was (is?) ook een schatje; ja.

    Maar geen paniek hoor Banis. Er is nog geen ‘moeder’ in beeld 😉

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This