Aangekomen in København

zondag 13 december 20090 Reacties

Geheel volgens planning kwam de Kopenhagen-Express vanmorgen rond 9 uur in Kopenhagen Centraal aan en zijn de Nederlandse jongeren (waar ik bij ‘logeer’) opzoek gegaan naar ons schip. Geweldig, zo’n drijvende stad midden in het hart van Kopenhagen. Helaas kunnen we pas om 14 uur inchecken. Maar dat mag de pret niet drukken. Gratis overal internet, dus lekker met de voeten op een stoel vanaf een bank lekker bloggen en het nieuws in Nederland over onze reis aan het volgen.

Straks om 13 uur eerste overleg van de GroenLinksers om werk afspraken te maken over de komende week en dan straks even lekker douchen en vroeg mijn bed in denk ik. Want het was een kort nachtje en het wordt vast een druk weekje. Maar wat een sfeertje hier zeg!

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This