Aanbeveling Jan Kastje: ‘Laat Paul maar schuiven’

dinsdag 19 februari 20130 Reacties

Jan Kastje

Jan Kastje

Omnipresent. Dat woord heb ik een keer horen gebruiken door iemand die goed met (moderne) media wist om te gaan. Een woord aan mij niet zo besteed, aan Paul des te meer.

Paul is betrouwbaar, in de zin dat als hij iets zegt, hij dat ook doet. Prettig om iets aan iemand over te kunnen laten. En als Paul denkt dat het niet (zo) gaat, hoor je dat ook.
Mijn aanbeveling voor Paul is echter vooral ingegeven doordat hij wat mij betreft de juiste zaken benoemt en voorstelt in de functie die hij nu binnen het partijbestuur ambieert.

Inhoudelijk, maar ook in wat er zou moeten gebeuren. Kennen we niet allemaal de ergernissen over de campagnes van GroenLinks? Van “het is weer eens niet te lezen op die verkiezingsborden” tot de meest recente campagne (wat mij betreft de slechtste ooit). Focus, herkenbaarheid, een wezenskenmerk van een politieke partij wat mij betreft. Laten we Paul maar eens laten schuiven de komende jaren. Ik denk dat GroenLinks er van opknapt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.