A6 – A NEE

maandag 14 november 20050 Reacties

Afgelopen zaterdag was er een manifestatie tegen de plannen om een nieuwe snelweg tussen de A6 en de A9 precies langs het Naardermeer te leggen. Ik was een van de 2000 mensen die daar tegen dit onzinnige plan protesteerden.
Alhoewel; onzinnig? Almere moet beter ontsloten worden, dat is een feit. Maar over de manier waarop kan je natuurlijk twisten. De A6-A9 variant vind ik geen gelukkig voorstel. Het is een te grote belasting voor de natuur en vernietigd een prachtig stukje cultuurlandschap. Dus dat moeten we niet doen. Maar Almere heeft wél recht op een goede ontsluiting, want het is natuurlijk toch het overloop putje van de Randstad qua woningbouw. Dus die mensen moeten dan ook op een fatsoenlijke manier Flevoland uit kunnen komen. Ik ben er zelf ook nog niet over uit of dat nu via een brug/dijk/tunnel door/onder het IJmeer door moet of via verbreding van de bestaande wegen en bruggen. Maar niet via het tracé van de A6-A NEE!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.