12 uur later

donderdag 23 november 20060 Reacties

Het is nu 15.30 uur, zo’n 12 uur later sinds ik mijn laatste stukje schreef. De reacties op mijn stukje zijn wisselend. Maar ik blijf er natuurlijk wel achter staan. Het was zeker beter geweest als GroenLinks de grootste partij van Nederland was geworden en niet het CDA. Nog eens 4 jaar Balkenellende, écht ik heb er de kracht niet meer voor, maar we zullen door moeten vrees ik! De SP is spectaculair gegroeid en in de peilingen van gisteravond/vannacht bleek dat 25% van de SP stemmers GroenLinkser is. Dan is die ene zetel verlies bijna als winst uit te drukken stelde mijn moeder vanmorgen toen ze belde. Zó had ik er nog niet naar gekeken, maar ze heeft denk ik ook geen ongelijk. Ach ja, kiezers zijn een vreemde ‘soort’ je kan er geen peil op trekken, vraag het de peilers maar! Terug kijkend denk ik nog steeds dat we een mooie campagne hebben gevoerd en tevreden mogen zijn met het resultaat. De komende  dagen ga ik het even rustig aan doen! Even geen politiek, even geen campagnes meer. Voorzichtig aan opladen voor de volgende verkiezingen van over 4 maanden voor de Staten. Maar nu even niet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.